fbpx

3 afgørende fokuspunkter for dig over 50 år

26. feb 2021

Er du 50+ år og jobsøgende? Din alder er ikke din største udfordring, hvis det er nogle år siden, du sidst har været jobsøgende.

En hurtig minianalyse af de jobsøgende i vores netværk, som kan huske, da muren faldt, er, at de ofte ikke har haft fokus nok på 3 afgørende områder:

✔ Det skjulte jobmarked
Kun en mindre andel, af de ledige jobs slås op på jobportaler. Og lige præcis for de 50+ jobsøgende, er der faktisk størst potentiale blandt de jobs, der ikke slås op.

✔ Progression og relevans i dit CV
Med mange års erfaring risikerer du ofte have et alt for langt og kronologisk CV, der enten bugner af uredigerede detaljer, eller modsat har en mangel på de vigtige detaljer (fx resultater), fordi de for længst føles forældede. Skær ned til max 3 sider og vis en klar progression som peger videre frem mod dit næste mål.

✔ Værdien af personlig branding
Du har arbejdet og leveret resultater, så det må vel være godt nok? Nej desværre ikke. Du behøver ikke være ekspert i personlig branding, men du skal have godt styr på dit eget brand. Og sørge for at det er synligt i dit netværk og digitalt.

At være jobsøgende med succes i 2021 kræver, at du har godt styr på disse 3 områder. Har du brug for hjælp, så send mig en pb, og lad os hjælpe dig.

Har du brug for rådgivning og hjælp med det praktiske i din jobsøgning, så tag endelig fat i os. Og følg os på LinkedIn for konkrete råd og inspiration til din jobsøgning.

God jobjagt!

De bedste hilsner
Sami og Anne Marie
Jobsherpa