fbpx

Er det dig eller dit CV, der skal lande jobbet?

24. feb 2021

Er det dit CV eller dig som person, der kommer til at lande dit næste job?

Vores påstand er, at et stærkt CV (og en gennemtænkt, aktiv LinkedIn profil) ikke alene lander jobbet. Det gør mennesket.

Jo, du skal have CV og LinkedIn klar, når muligheden byder sig. Men det er dig som menneske, der skal løfte opgaven med at skabe, tiltrække og opsøge mulighederne.

Det fantastiske ved LinkedIn er, at uanset om du er i arbejde eller ledig jobsøgende, så kan du selv i disse Corona-tider være aktiv i dit netværk.

✔ Vær dig selv (det er mest troværdigt) men hav en plan, der giver dig synlighed på en professionel og attraktiv måde – også udenfor dit eget netværk.

✔ Brug ikke 8 timer om dagen på LinkedIn, til det svimler for dine øjne. Men afsæt tid et par gange om ugen, hvor du er fokuseret og systematisk i din tilgang.

✔ Du selvfølgelig have et knaldgodt CV klar til at dele, hvis det bliver efterspurgt.

En af de ting, vi oftest hører fra vores kunder i Jobsherpa , er: ”Jeg skulle have netværket og startet søgeprocessen, mens jeg var i job”. Og de har ret.

Det er en rigtig god ide at gøre benarbejdet, mens du er i job. Men fortvivl ikke, hvis det løb allerede er kørt. Så har du blot mulighed for at være endnu mere direkte og opsøgende i din indsats.

Har du brug for rådgivning og hjælp med det praktiske, så tag endelig fat i os. Og følg os på LinkedIn for konkrete råd og inspiration til din jobsøgning.

God jobjagt!

De bedste hilsner
Sami og Anne Marie
Jobsherpa