fbpx

Er du villig til at sætte dig selv i spil? Så hjælper vi dig videre til dit næste job…

25. maj 2022

Som så mange andre oplevede Margrethe Borgbjerg, at jobsøgningsprocessen var både langvarig og dybt frustrerende. Hendes materialer var gode, hun søgte rigtig mange jobs, men lykkedes ikke rigtig med at komme videre i processen.

Hun var virkelig træt af hele processen, så da hun sidste forår så et opslag fra Jobsherpa , slog hun til. Det var på tide at investere i sig selv, fortæller hun:
– Det afgørende øjeblik for mig var, da Sami Wolffsen Akraysagde: ”Jeg kan hjælpe dig, hvis du er villig til at bringe dig selv i spil”. Samtidig  var det grænseoverskridende – især den del, der involverer LinkedIn.

Fra Margrethe startede, gik der kun kort tid, så havde hun samtaler i kalenderen og endte med at kunne vælge mellem to kontrakter. Og hun er slet ikke i tvivl om, hvad der gjorde udfaldet:
– Først og fremmest afklaringen og karriereprofilen i samarbejde med Sara. Jeg er blevet bekræftet i, at det, jeg har lavet gennem de seneste 20 år er det rigtige, samtidig med at jeg er blevet udfordret på flere planer. Men tvivlen og usikkerheden er blevet fjernet, så jeg er brændt igennem på en helt ny måde.

Desuden sad Roberts materialer, CV og LinkedIn, i skabet!
Samtalerne med Sami har været en ren saltvandindsprøjtning, som jeg har forladt topmotiveret og tydelig omkring, hvem og hvad jeg er, så jeg kunne performe til mine samtaler.

Det er sammenlagt hele processen, kombineret med et team af dedikerede specialister, Sara Riis, Sami Wolffsen Akray, Robert Fabrin omkring mig, der har gjort forskellen! Jeg ville bare ønske, jeg havde gjort det for 10 år siden…

Margrethes gode råd til andre jobsøgende
1.     Bring dig selv i spil – det var den afgørende forskel til sidst, da jeg søgte job
2.     Hav en klar struktur og en plan med din jobsøgning
3.     Find en professionel sparringspartner, der tilbyder en proces, der er tilpasset dig
4.     Tag action og få hjælp til retning
5.     Bryd rammerne og følg ”opskriften” – de professionelle ved noget
6.     Vær klar og målrettet med hvad du vil, og hvor du vil det henne
7.     Tag fat i virksomhederne, og ring altid, før du søger
8.     Du skal turde sige nej