fbpx

Mød en Jobsherpa kandidat – Charlotte Wallind Christiansen

3. jan 2023

Charlotte besluttede efter 17 år hos Lyreco Danmark, at det var tid til at skifte retning og udfordre sig selv med et nyt job i en ny virksomhed. At forlade et godt job og en god arbejdsplads uden at have et nyt på hånden er altid en vanskelig, men også modig beslutning.

Her er Charlottes egen fortælling:

Jobsøgning er f…….. hårdt!
”Det er hårdere og har krævet meget mere end jeg troede! Jeg skulle pludselig forholde mig til ny måde at lave CV på, LinkedIn algoritmer, netværksplaner, jobsøgningsportaler, samtidig med at motivationen og humøret kunne skifte meget i løbet af en enkelt dag. Derfor er jeg utrolig glad for, at jeg ikke har stået alene i den proces.”

Charlottes 4 gode råd

Find dine talenter, hvad er du god til.
Det gør jobsøgningsprocessen nemmere og du spotter hurtigere i annoncer om der er et match.

Få hjælp til dit CV fra start.
Det var en kæmpe hjælp og har taget en stor byrde fra mine skuldre.

Strukturer din hverdag.
Tiden løber hurtigt fra en. Og husk at fejre dine succeser.

Sid ikke med jobsøgning hver dag – husk at holde fri.

Hvad har det givet dig at have nogen på sidelinjen?
Jobsherpa har ikke bare været min livline, men har også hjulpet mig med mit CV, tilrettet min LinkedIn-profil og hjulpet mig før, under og efter jobsamtalerne. Jeg har set værdien i at eksponere mig selv på LinkedIn, selvom det har været grænseoverskridende. Samtidig fik jeg gennem sparring med Sara Riis og talenttesten fra Talents Unlimited bekræftet, hvad jeg kan, og at jeg var på rette vej. Testen og feedback gav ro og et fundament at søge ud fra.”

Resultatet
”Jeg har været aktiv jobsøgende siden oktober 2022 og har søgt 10 jobs. Det lyder måske ikke af meget, men det har været 10 meget målrettede ansøgninger. Resultatet har været 2 jobsamtaler i to meget forskellige virksomheder, og at jeg nu har landet drømmejobbet i en af Danmarks største virksomheder.

Jeg kan kun anbefale at du som jobsøgende ikke sidder alene med udfordringen, men søger hjælp og sparring. Det er rigtig godt givet ud.”

Et stort tillykke til Charlotte og hendes nye arbejdsgiver.