fbpx

Om Jobsherpa

Alle fortjener et meningsfuldt arbejde. Vi skærer alt det, der forvirrer og frustrerer, fra – og sikrer at den jobsøgendes profil matcher deres drømmejob.

Om Jobsherpa

Med et godt personligt brand står den jobsøgende stærkt på jobmarkedet. Jobsherpa bygger personlige brands, der skinner igennem på papiret, på LinkedIn og i det personlige møde.

Hør Anja’s historie

Anja startede i forløb hos Jobsherpa i september 2021 – og skrev i november 2021 under på en kontrakt som Business Development Director.

Headhunter behind the scenes

Interview med Headhunter Sandra Lillie. Her taler vi med Sandra om bl.a.

  • Er det klogt at have ‘open to work’ på din profil?
  • Alder – en barriere eller en fordel?
  • Hvordan tackles huller i CV’et?
  • Kunststykket ved at finde den rette headhunter.
  • Hvordan skaber du kontakt til en headhunter?
  • Uundværlige tips og tricks

Hvem hjælper vi?

Vi arbejder både med virksomheder, der ønsker at hjælpe ledere eller medarbejdere godt videre, gennem et outplacementforløb, og med private jobsøgende. Dem, der allerede har sagt farvel til deres seneste arbejdsplads og dem, der er i arbejde, men er på udkig efter det næste job.

Alle vores kunder er unikke med noget på hjerte, som vi hjælper med at få eksponeret på den bedst mulige måde.

outplacementforløb
outplacementforløb

Hvad gør vi?

Alle fortjener et meningsfuldt arbejde, men det er ofte hårdt arbejde at få jobbet. Hos Jobsherpa skærer vi alt det fra, der forvirrer og frustrerer. Vi sørger for, at vores kunders profil matcher deres ønskejob.

 

Vi fører pennen og sikrer, at de får fremhævet deres værdier og resultater på LinkedIn, i CVet, i deres ansøgninger og evt. på video.

 

Vi arbejder med udgangspunkt i de nyeste tendenser inden for personlig branding, jobsøgning og rekruttering.

Dit Jobsherpa-team

outplacementforløb

Sami Wolffsen Akray

Sami’s vision som grundlægger af Jobsherpa er, at sikre virksomheder en effektiv outplacement proces. Derfor sætter han barren højere end de fleste, og giver medarbejderen en værdifuld indsigt i deres fremtidige mål, rådgiver om personlig branding og digital strategi.

Imens hans team af erfarne specialister guider og udarbejder de nødvendige dokumenter og grafiske materialer.

outplacementforløb

Mila Blarke

Jobsherpas strukturelle magiker, som udover at være en aktiv part i udviklingen af konceptet, også koordinerer og styrer projektledelsen af vores kundeforløb. Lige fra vi starter karrierevejledningen, skriver CV’et, laver videoen og guider mod det næste, rette jobmatch.
outplacementforløb

Robert Fabrin

Partner, Head of Client Branding

CV, LinkedIn & AI specialist

Robert står for at medarbejderne får flere jobsamtaler og jobtilbud ved at arbejde med strukturer, metode og strategi i deres jobsøgning. Han har altid fokus på, hvad arbejdsgiverne efterspørger, og hvordan medarbejderen oversætter erfaringer, uddannelse og kompetencer til konkret værdi for deres kommende arbejdsgiver.

outplacementforløb

Sara Riis

Partner, Head of Career & Talent Development

Business/Mastercoach, TT38 certificeret

Med afsæt i mange års erfaring med at hjælpe mennesker til at nå deres karrieremæssige mål og drømme, tilbyder Sara professionel sparring, coaching og rådgivning. Grundlæggende handler det om at frigøre dit potentiale. At du bruger dig selv og dine talenter optimalt – dvs. det du helt naturligt, er bedst til.Derfor starter Sara’s arbejde altid med at afdække, hvilke særlige talenter, du besidder. Du får indsigt i din unikke talentpakke, og hvad dit særlige bidrag er.

outplacementforløb

Charlotte Højlund

Journalist og Tekstforfatter

Charlotte er uddannet journalist med mere end 20 års erfaring som redaktør, journalist, forfatter, tekstforfatter, foredragsholder og klummeskribent. Hun har en helt sublim evne til at kommunikere kort, målrettet og præcist på LinkedIn men også i andre medier.
Fokus er den personlige skrivestil og skarp vinkling, humor og store smil, research og ‘news you can use’ samt evnen til at formidle kompliceret stof på en måde, alle kan forstå.

outplacementforløb

Tobias Høier

Video- og fotograf

Tobias er sammen med Zimone vores dygtige, engagerede og kreative video- og fotograf, som brænder for visuel formidling og storytelling. Tobias og Zimones erfaring med tilrettelægning kan ses, når de skaber visuelt interessante fortællinger, der fanger seeren fra første sekund

outplacementforløb

Zimone Skotte

Video- og fotograf

Zimone er sammen med Tobias vores dygtige, engagerede og kreative video- og fotograf, som brænder for visuel formidling og storytelling. Zimones og Tobias’ erfaring med tilrettelægning kan ses, når de skaber visuelt interessante fortællinger, der fanger seeren fra første sekund.

outplacementforløb

På vej

Jobhunter

Nogen kalder det “omvendt headhunting” men vi kalder det bare karriereagent. Vores agenter arbejder og repræsenterer kandidaten i søgningen efter næste karrieremæssige udfordring. Hvad enten det er uopfordret eller på en specifik opslået stilling.

Vi tager kontakten til virksomheden, eventuelt anonymt, og afklarer om der er et potentialet match inden vi forbinder kandidaten med virksomheden.

Vanskeligere behøver det rent faktisk ikke at være

Vil du høre mere?

Kontakt os direkte på telefon (+45) 2333 1107 eller e-mail: samiakray@jobsherpa.dk, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst hjælper jeres medarbejdere godt videre i deres arbejdsliv. Du kan også udfylde formularen, og vi vil kontakte dig i dag.

Følg JobSherpa på