fbpx

Har du nogensinde tøvet med at poste på LinkedIn

3. mar 2023

Har du nogensinde tøvet med at poste på LinkedIn, fordi du er bange for, hvordan det vil blive modtaget? Du er ikke alene.

I Jobsherpa oplever vi ofte kandidater som er tøvende med at poste på LinkedIn, fordi de frygter at virke for selvoptagede, at sige noget forkert eller at blive ignoreret. Men hvis du aldrig poster noget på LinkedIn, går du glip af en masse muligheder for at netværke, dele din viden og opbygge dit personlige brand.

Her er nogle ting, du kan huske på, når du overvejer at poste på LinkedIn:

Det er okay at være sårbar.
At dele dine oplevelser og perspektiver kan faktisk hjælpe dig med at opbygge stærke forbindelser med andre i dit netværk.

Du kan altid redigere eller slette dit indhold senere.
Hvis du er usikker på noget, du har skrevet, kan du altid tage det ned senere eller foretage justeringer, så det passer bedre til din målgruppe.

Det er vigtigt at lytte til feedback.
Hvis nogen kommenterer på dit indhold, skal du ikke være bange for at besvare dem og tage imod feedback.

Husk, at LinkedIn er et netværk af professionelle, og at dine indlæg bør afspejle din professionalisme. Men det betyder ikke, at du ikke kan dele noget personligt eller anderledes, der kan hjælpe med at opbygge forbindelser.

Så vær ikke bange for at poste på LinkedIn. Det kan være en fantastisk måde at opbygge dit personlige brand, netværke med andre i dit felt og få din viden og ekspertise ud i verden.