fbpx

Så nemt er det at netværke

5. maj 2021

Her er nemt tip til at netværke.

Kender du det, når du har besøg på din LinkedIn profil, men ikke genkender vedkommende? Måske vil du gerne lære vedkommende bedre at kende. Rent faktisk vil du gerne invitere dem ind i dit netværk på LinkedIn. Men kan man tillade sig det? De har jo bare kigget på din profil?

Hvis nu det var din butik og du havde en kunde der gik rundt og kiggede på varerne (for det er jo rent faktisk det, dem der kigger på din LinkedIn profil gør), ville du så ikke spørge, om du kunne hjælpe kunden med noget?

Så her er en nem måde, du kan sende en invitation til dem der kigger på din profil, som du gerne vil netværke med:

“Tak fordi du tog et kig forbi min profil. Hvis jeg på nogen måde kan være til hjælp, stiller jeg gerne mig selv og mit netværk til rådighed.
Derfor er du selvfølgelig velkommen til at connecte med mig her på LinkedIn og blive en del af mit netværk”

Egentlig er det vel bare god stil, høflighed og dannelse at invitere besøgende ind i sit netværk?

Det er vist det, der i gamle dage hed K.I.S.S. 😀

De bedste hilsner

Sami Akray
Founder i Jobsherpa