fbpx

Sådan er du bedst jobsøgende, når du allerede er i arbejde

10. jan 2021

Er du jobsøgende, selvom du har et arbejde? Så er det naturligt, at du gerne vil gå lidt stille med dørene.

Her kan du se, hvordan du sikrer, at dit netværk stadig bliver opmærksom på alt det, du kan. Hvordan du får adgang til det skjulte jobmarked, som ikke findes på jobportalerne. Og hvordan du samtidig signalerer engagement og kompetence i dit nuværende job.

🌟 Lav en målrettet branding-strategi

Du står stærkest med en klar fornemmelse af dit professionelle brand. En strategisk tilgang til, hvordan du synliggør dit brand, øger dine chancer for at komme i betragtning til drømmejobbet – Uanset om du selv opsøger jobbet, eller om jobbet kommer til dig.

🌟 Giv dit CV en seriøs opgradering

Når muligheden opstår, skal der ikke fumles. Sørg for at dit CV er sat professionelt og moderne op, så det formidler din profil effektivt med konkret fakta og beskrivelser af målbare resultater og færdigheder.

🌟 Udvid dit netværk

Kig dig omkring på LinkedIn, til digitale og fysiske møder og i privatlivet. Connect med alle, som kan forbinde dig med interessante faglige fællesskaber og virksomheder. Husk at skrive en kort professionel hilsen, når du connecter.

Har du brug for rådgivning og hjælp med det praktiske, så tag endelig fat i os. Og følg os på LinkedIn for konkrete råd og inspiration til din jobsøgning.

God jobjagt!

De bedste hilsner 
Sami og Anne Marie
Jobsherpa