Find dit ønskejob med en skræddersyet plan

Virkelig positiv oplevelse

Jeg kender ingen andre, der har så præcise og klare mål for den jobsøgende.

Anja Willim

Anja Winum

Business development
God sparring og fantastisk forløb

Tak til jer – Det har været en fornøjelse. Super god sparring og et fantastisk forløb

Lone Kidholm Dich

Sales Representative
Skræddersyet plan

Vi hjælper dig med

Personlig Branding

Vi laver en brandstrategi, der matcher dit drømmejob. Vi sikrer, at den fremhæver din værdi og dine resultater. På LinkedIn, i dit CV og i dine ansøgninger.

personlig Coaching

Hvilket jobmål skal du sigte efter? Hvad er dine muligheder? Engagerede professionelle guider dig til afklaring.

Elite CV

Vi har redskaberne, der kan overføre din værdi og dine resultater til skarpe tekster. Med professionelt layout du nemt kan anvende i din jobsøgning.

Professionel video

En god video-præsentation kan gøre dig til en magnet for interesse. Med vores dygtige videograf og kommunikations-ekspert på dit hold, får du en video, du vil dele med stolthed.

skarpt portrætfoto

Vær professionel men med personlighed, hvis du vil huskes. Et professionelt, vellignende foto på til din LinkedIn-profil eller dit CV giver et godt indtryk fra start.

resultater

Sådan hjælper vi dig

Vi står klar fra dag ét, når du skal godt videre i din karriere. Vi adskiller os fra andre tilbud, fordi vi ikke kun rådgiver. Vi lægger en brandstrategi, producerer alt dit nødvendige materiale og laver en plan for, hvordan du er synlig, aktiv og får sat dit netværk i spil.

Målrettet brandingstrategi

Vi udformer en strategi for dit personlige brand, skræddersyet til dit ønskejob. Vi sikrer, at den tydeliggør dine kompetencer og dine præstationer, både på LinkedIn, i dit CV og i dine ansøgninger.

Eksponering og netværk

Tiltræk opmærksomhed og åbn dørene for nye muligheder. Vi producerer alt du skal bruge til at være synlig på en relevant, personlig og troværdig måde i tekst, billede og video.

Hjælp til at nå toppen

Jobmarkedet har forandret sig. Mangler du svar på, hvorfor dit CV ikke fungerer, eller hvordan du kommer i betragtning til dit drømmejob? Vi har svarene og guider dig godt videre.

Ydelser

Uanset ønske, fører vi dig i mål

JobSherpa er din partner fra dag ét, uanset hvad du kommer fra, og hvor du drømmer om at ende. Vi skiller os ud ved at tilbyde meget mere end blot rådgivning - en skræddersyet og helhedsorienteret løsning, hvor vores dygtige team tager dig fra A til B og fra A til Z.
Outplacement forløb
For dig, der ønsker en komplet løsning til din jobsøgning, fra start til slut: afklaring, talenttest, CV-optimering, LinkedIn profil optimering, netværksskabelse og personlig sparring.
CV & LinkedIn
Til dig, der allerede har en klar idé om dine kompetencer og mål, men som har brug for hjælp til et nyt CV, LinkedIn profil og netværkssparring.
Målretning & Karrieresparring
Få dybere indsigt i dine talenter, en klar retning og en overbevisende personlig præsentation. Dette inkluderer en talenttest (TT38) med individuel feedback.
Networking
Mere end 40% af vores kunder finder deres nye job via en headhunter. Mangler du hjælp til at få hul igennem, så er Networksherpa noget for dig.