Lad os hjælpe dine medarbejdere godt videre

resultater

Outplacement

Positiv omtale

Ved at lade JobSherpa bidrage med empatisk og professionel outplacement-støtte i forbindelse med opsigelser, viser I ansvarlighed overfor jeres medarbejdere og styrker samtidig jeres omdømme.

Employerbranding

Gennem vores outplacement-services positionerer virksomheden sig som en medarbejdervenlig organisation, hvilket styrker indirekte employer branding og appellerer til talentfulde kandidater.

Ambassadører

Ved at hjælpe opsagte medarbejdere med at finde nye muligheder og støtte dem gennem karriereskift, skaber virksomheden ambassadører, der positivt repræsenterer arbejdsgiveren og dens værdier.

Værdier & brand

Vores outplacement-services sikrer, at afskedigelser udføres i overensstemmelse med virksomhedens værdier og brand, hvilket understreger etiske retningslinjer og ansvarlig ledelse.

Tryghed & tillid

Ved at tilbyde professionel outplacement-støtte skaber virksomheden en følelse af intern tryghed og tillid, da medarbejderne ser, at deres velvære og karriereudvikling er vigtige, selv i svære tider.

resultater

Sådan hjælper vi

Vi står klar fra dag ét, når en fratrædende medarbejder skal sendes godt videre i deres karriere. Vi adskiller os fra andre tilbud, fordi vi ikke kun rådgiver. Vi lægger en brandstrategi, producerer alt deres nødvendige materiale og laver en plan for, hvordan de er synlige, aktive og får sat deres netværk i spil.

Målrettet brandingstrategi

JobSherpa laver en brandstrategi, som matcher den fratrædende medarbejders drømmejob. Vi sikrer, at den fremhæver deres værdier og resultater på LinkedIn, i deres CV og i de enkelte ansøgninger.

Eksponering og netværk

JobSherpa gør jeres fratrædende medarbejder til en magnet for interesse og nye muligheder. Vi producerer alt, som de skal bruge til at være synlige på en relevant, personlig og troværdig måde i tekst, billede og video.

Hjælp til at nå toppen

Jobmarkedet har forandret sig. Mangler de svar på, hvorfor deres CV ikke fungerer, eller hvordan de kommer i betragtning til deres drømmejob? Vi har svarene og guider dem godt videre

talenttest

Test dig selv

Få afdækket dine styrker og potentiale. Baseret på testen kan du få konkret og strategisk vejledning til karriere, ledelse og udvikling. Testen tager 20-40 minutter.

Læs mere