fbpx

Om Jobsherpa

Alle fortjener et meningsfuldt arbejde. Vi skærer alt det, der forvirrer og frustrerer, fra – og sikrer at den jobsøgendes profil matcher deres drømmejob.

Om Jobsherpa

Med et godt personligt brand står den jobsøgende stærkt på jobmarkedet. Jobsherpa bygger personlige brands, der skinner igennem på papiret, på LinkedIn og i det personlige møde.

Hvem hjælper vi?

Vi arbejder både med virksomheder, der ønsker at hjælpe ledere eller medarbejdere godt videre og med private jobsøgende. Dem, der allerede har sagt farvel til deres seneste arbejdsplads og dem, der er i arbejde, men er på udkig efter det næste job.

Alle vores kunder er unikke med noget på hjerte, som vi hjælper med at få eksponeret på den bedst mulige måde.

Hvad gør vi?

Alle fortjener et meningsfuldt arbejde, men det er ofte hårdt arbejde at få jobbet. Hos Jobsherpa skærer vi alt det fra, der forvirrer og frustrerer. Vi sørger for, at vores kunders profil matcher deres ønskejob.

 

Vi fører pennen og sikrer, at de får fremhævet deres værdier og resultater på LinkedIn, i CVet, i deres ansøgninger og evt. på video.

 

Vi arbejder med udgangspunkt i de nyeste tendenser inden for personlig branding, jobsøgning og rekruttering.

Dit Jobsherpa-team

Sami Wolffsen Akray

Tidligere salgs- og marketingdirektør på globalt niveau. Ekspert i branding og strategisk forretningsudvikling.

Rådgiver om personlig branding og digital strategi. Specialist i “det skjulte jobmarked”.

Robert Fabrin

Tilknyttet karrierekonsulent

Founder af Arbeit – Jobsherpas foretrukne digitale platform til udarbejdelse af CV og ansøgninger.

Sofie Amalie Hejn

Videograf, fotograf & tilrettelægger

Jobsherpas stjernefrø, når det handler om produktion af præsentationsvideoer og portrætter til personlig branding

Michala Bruhn Petersen

ICI Business & Stress Coach
og Founder i Bruhn & Lyhne

Møder mennesker med en stor naturlig interesse og en veludviklet intuition. Med stort overblik og skarp analytisk sans er Michala skarp til at skabe klarhed om retning og valg. 12 års erfaring som diplomat og HR i Udenrigsministeriet, 7 år som partner og kommunikationsdirektør i cleantech opstartsvirksomhed. Founder og partner i Bruhn & Lyhne

Rasmus Lyhne

ICI Business & Stress Coach
og Founder i Bruhn & Lyhne

Stærk i at finde nye muligheder, udfordre og skabe motivation. 20 års erfaring med projektledelse indenfor film & TV, herunder talentudvikling. Founder og partner i Bruhn & Lyhne. ICI certificeret Advanced-, Stress-, Business- og Neuro-coach samt mentaltræner. Certificeret i TT38 talenttest.

Vil du høre mere?

Kontakt os direkte på telefon (+45) 2333 1107 eller udfyld formularen, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst hjælper dig godt videre i dit arbejdsliv.

Følg Jobsherpa på