fbpx

Om Jobsherpa

Alle fortjener et meningsfuldt arbejde. Vi skærer alt det, der forvirrer og frustrerer, fra – og sikrer at den jobsøgendes profil matcher deres drømmejob.

Om Jobsherpa

Med et godt personligt brand står den jobsøgende stærkt på jobmarkedet. Jobsherpa bygger personlige brands, der skinner igennem på papiret, på LinkedIn og i det personlige møde.

Hør Anja’s historie

Anja startede i forløb hos Jobsherpa i september 2021 – og skrev i november 2021 under på en kontrakt som Business Development Director.

Hvem hjælper vi?

Vi arbejder både med virksomheder, der ønsker at hjælpe ledere eller medarbejdere godt videre og med private jobsøgende. Dem, der allerede har sagt farvel til deres seneste arbejdsplads og dem, der er i arbejde, men er på udkig efter det næste job.

Alle vores kunder er unikke med noget på hjerte, som vi hjælper med at få eksponeret på den bedst mulige måde.

Hvad gør vi?

Alle fortjener et meningsfuldt arbejde, men det er ofte hårdt arbejde at få jobbet. Hos Jobsherpa skærer vi alt det fra, der forvirrer og frustrerer. Vi sørger for, at vores kunders profil matcher deres ønskejob.

 

Vi fører pennen og sikrer, at de får fremhævet deres værdier og resultater på LinkedIn, i CVet, i deres ansøgninger og evt. på video.

 

Vi arbejder med udgangspunkt i de nyeste tendenser inden for personlig branding, jobsøgning og rekruttering.

Dit Jobsherpa-team

Sami Wolffsen Akray

Sami’s vision som grundlægger af Jobsherpa er, at sikre virksomheder en effektiv outplacement proces. Derfor sætter han barren højere end de fleste, og giver medarbejderen en værdifuld indsigt i deres fremtidige mål, rådgiver om personlig branding og digital strategi.

Imens hans team af erfarne specialister guider og udarbejder de nødvendige dokumenter og grafiske materialer.

Mila Blarke

Jobsherpas strukturelle magiker, som udover at være en aktiv part i udviklingen af konceptet, også koordinerer og styrer projektledelsen af vores kundeforløb. Lige fra vi starter karrierevejledningen, skriver CV’et, laver videoen og guider mod det næste, rette jobmatch.

Robert Fabrin

CV og LinkedIn specialist

Robert står for at medarbejderne får flere jobsamtaler og jobtilbud ved at arbejde med strukturer, metode og strategi i deres jobsøgning. Han har altid fokus på, hvad arbejdsgiverne efterspørger, og hvordan medarbejderen oversætter erfaringer, uddannelse og kompetencer til konkret værdi for deres kommende arbejdsgiver.

Sara Riis

Business Coach- Mastercoach, TT38 certificeret

Med afsæt i mange års erfaring med at hjælpe mennesker til at nå deres karrieremæssige mål og drømme, tilbyder Sara professionel sparring, coaching og rådgivning. Grundlæggende handler det om at frigøre dit potentiale. At du bruger dig selv og dine talenter optimalt – dvs. det du helt naturligt, er bedst til.Derfor starter Sara’s arbejde altid med at afdække, hvilke særlige talenter, du besidder. Du får indsigt i din unikke talentpakke, og hvad dit særlige bidrag er.

Molly Fabrin

Fotograf

Dedikation, kvalitet og professionalisme er lig med Molly. Vores uovertrufne fotograf, som leverer et visuelt overbevisende og skarpt udtryk i sine billeder. Og så er hun også sød og tålmodig. Det er rart, når man står på den anden side af kameraet.

Charlotte Højlund

Journalist og Tekstforfatter

Charlotte er uddannet journalist med mere end 20 års erfaring som redaktør, journalist, forfatter, tekstforfatter, foredragsholder og klummeskribent. Hun har en helt sublim evne til at kommunikere kort, målrettet og præcist på LinkedIn men også i andre medier.
Fokus er den personlige skrivestil og skarp vinkling, humor og store smil, research og ‘news you can use’ samt evnen til at formidle kompliceret stof på en måde, alle kan forstå.

Caroline Fredensborg

Videograf & tilrettelægger

Caroline er vores dygtige, engagerede og kreative videograf, som brænder for visuel formidling og storytelling. Carolines erfaring med tilrettelægning kan ses, når hun skaber visuelt interessante fortællinger, der fanger seeren fra første sekund.

På vej

Business Coach – coach og TT38 certificeret

På vej

Jobhunter

Nogen kalder det “omvendt headhunting” men vi kalder det bare karriereagent. Vores agenter arbejder og repræsenterer kandidaten i søgningen efter næste karrieremæssige udfordring. Hvad enten det er uopfordret eller på en specifik opslået stilling.

Vi tager kontakten til virksomheden, eventuelt anonymt, og afklarer om der er et potentialet match inden vi forbinder kandidaten med virksomheden.

Vanskeligere behøver det rent faktisk ikke at være

Vil du høre mere?

Kontakt os direkte på telefon (+45) 2333 1107 eller e-mail: samiakray@jobsherpa.dk, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst hjælper jeres medarbejdere godt videre i deres arbejdsliv. Du kan også udfylde formularen, og vi vil kontakte dig idag.

Følg Jobsherpa på