Kurser & Events

Udvikl din karriere med JobSherpa's kurser & events. Mød eksperter og ligesindede, få ny indsigt og værktøjer til at fremme din professionelle rejse.

Hvorfor JobSherpa?

Land drømmejobbet hurtigere.
Få indsigt og konkrete redskaber til karrierepleje og jobsøgning.

book os

Foredrag

Bliv skarp på din jobsøgnings pitch
Det gode CV og den skarpe LinkedIn profil
Do’s & don’ts indenfor jobsøgning
Netværket er vejen til dit næste job
Brug af ChatGPT i din jobsøgning
Book foredrag
teori & praksis

Workshops

01
Hvad kan vi?

Vi afholder kurser, foredrag og workshops indenfor karriererådgivning og jobsøgning. Vores typiske kunder er a-kasser, faglige organisationer, jobcentre og netværksgrupper der har et ønske om at styrke deres medlemmer og rådgivere.

02
Hvad får du?

Konkret viden og redskaber til deltagere, baseret på vores eksperters mangeårige specialistviden indenfor deres kompetencefelter. Dermed bidrager vi til man hurtigere lander drømmejobbet.

03
Hvorfor os?

Vores team har en lang og bred erfaring med rådgivning og workshops, med en høj grad af tilfredshed. De konkrete redskaber er anvendelige fra dag 1.

Sami Akray & Robert Fabrin, der kigger på computer
Mestre jobsøgning

Webinar

Få værdifuld indsigt, strategier og konkrete redskaber til de moderne jobmarkedets udfordringer. Vi skræddersyr interaktive sessions, der styrker dine færdigheder og skaber værdifulde forbindelser.

Vi tilbyder følgende webinars

Jobsøgning som leder

Jobsøgning er en disciplin rigtig mange os ikke er specielt glæde for, men indimellem bliver nødt til at forholde os til. Samtidig er det et område der er i rivende udvikling – ikke mindst i forbindelse med introduktionen af AI’er.

Vi taler om hvad der skal til for at du som ansøger differentierer dig, hvad er et godt CV og en god LinkedIn profil, hvordan du arbejder med LinkedIn og hvordan du netværker dig til drømmejobbet.

Indlægget er velegnet til a-kasser, jobcentre, netværksgrupper og andre organisationer der beskæftiger sig med jobsøgning.

ChatGPT som jobsøgende

En indledende indføring i kunstig intelligens med særlig fokus på LLM (large language models – herunder ChatGPT) og mulighederne med disse inden for jobsøgning.  Efterfulgt af en demonstration af, hvordan ChatGPT kan hjælpe med bl.a. at lave et målrettet og resultatfokuseret CV og skærpe en LinkedIn-profil.

Vi sørger for at starte helt fra bunden og sikre, at alle er med på, hvor man finder ChatGPT, og hvordan man opretter sig, og så viser vi en god måde at komme i gang med at prompte.  Udgangspunktet er den gratis version af ChatGPT, men viser også kort, hvad man kan få ud af at redskabet, hvis man betaler for det.

Vi præsenterer ChatGPT og prompting på en letforståelig måde, og det vigtigste for os er at formidle et værdifuldt redskab med en smittende begejstring for at få folk i gang med at bruge det. 

Find & italesæt dit talent

Med afsæt i mange års erfaring med at hjælpe mennesker til at nå deres karrieremæssige mål og drømme, tilbyder vi professionel sparring, coaching og rådgivning. Du får adgang til de stærkeste værktøjer og metoder på markedet, selvindsigt og retning. Efter behov, får du en plan og hjælp til at opnå det arbejdsliv, du ønsker dig. Enten i det job du har – eller, hvis du er på vej ind i et nyt kapitel.

Netværk dig til drømmejobbet

Største delen af jobs besættes via netværket og søger du lederstillinger er tallet formentlig højere. Det, kombineret med vi i Danmark skifter job i gennemsnit hver 3. år, øges nødvendigheden i at have et godt og stærkt netværk. De fleste af os ved det godt, de færreste af os mestrer det. Og det starter inden du fratræder din stilling! Du skal i gang med at netværke mens du er i job!

Indlægget er velegnet til a-kasser, jobcentre, netværksgrupper og andre organisationer der beskæftiger sig med jobsøgning.